Reumatologen

Äntligen fick jag komma på mitt första återbesök till Reumatologen efter att jag blev diagnostiserad i Februari, det kändes som ett bra och efterlängtat besök om en lite rörigt med all ny information.

Sjukgymnasten bekräftade att mina rörlighets tester såg bättre ut än senast, så någonting har hjälpt. Om det är Medicinen, träning eller att det är varmare i luften kunde hon dock inte svara på. Men skönt att det går framåt i alla fall.

Efter det träffade jag en ny läkare, hon och jag kom överens om att jag skulle få nya mediciner eftersom de jag har inte fungerar tillräckligt bra. Med dessa behöver jag gå var åttonde vecka för att få dropp, och för att jag inte ska bli immun mot dem om jag väljer att åka på en längre utlandsresa i höst så måste jag ta ett par tabletter i veckan också. Så kommer att ta fyra tabletter en gång i veckan och sedan extra vitaminer kommande två dagar efter det.  För att sedan säkerställa att jag inte får dumma biverkningar av dem så måste jag gå och ta prover varannan vecka nu i början för att sedan övergå till var tredje månad så småningom…

Men innan allt det måste jag gå och ta om proverna jag gjorde i fredags för att de tog fel prover då… Så kan det tydligen gå, kommer bli sönder stucken imorgon… (Bara lite bitter)

 

Mycket nytt men förhoppningsvis blir kroppen bättre av det.

//Elin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s