Ledig dag

Smärta: 4 (med smärtstillande)

De nya tabletterna känns som att de fungerar ganska bra. Smärtan ligger på en ganska konstant 4.a med plötsliga hugg i vissa rörelser och är uppe i en 6.a under perioder.  Kan röra mig förhållandevis obehindrat ändå. Var på gymnastikträningen tidigare på dagen men kunde inte vara med och anstränga mig till 100%. Då smärtade det till ordentligt i ryggen. Fick bli en ganska lugn träning för min del.

Resten av dagen har varit lugn, men trots det så har ryggen hela tiden gjort sig påmind valde därför att sjukskriva mig för imorgon, för att ryggen ska få vila och smärtan kan komma ner på en 2.a helst men är den nere på en 3.a imorgon så ska jag nog jobba på måndag i alla fall. Får hoppas att det fungerar med vila så jag är redo för jobb då. Vore skönt om jag kunde komma igång med jobbet igen, utan smärta.

På måndag har jag ett telefonsamtal med en reumatolog inbokad. Hoppas då kunna diskutera vad vi ska göra och vad den tycker är en okej smärta att jobba med och hur högt jag kan förväntas gå upp på den.

Nu blir det middag med några vänner, ska bli skönt att tänka på något annat ett tag.

Trevlig helg på er.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s